Miljövänlig kemtvätt och vattentvätt
Vi tvättar allt från vitt till regnbågens alla färger

Senaste nytt från Visbytvätten

Öppettider

Måndag - torsdag
kl 10.00 - 18.00

Fredag
kl 10.00-16.00

Vattentvätt i Visby

Kom till oss med din tvätt - vi tycker det är ett rent nöje att hjälpa dig. Vi klarar av alla typer av vattentvätt såsom arbetskläder, hotell & restauranglinne, dina privata kläder, gardiner och mycket mer. Kort sagt, vi gör allt rent för både privatperson och företag. Det mesta är möjligt - testa oss!

Hotell och restauranger

Visbytvätten levererar till hotell, konferensanläggningar, pensionat, vandrarhem, restauranger och caféer i Visby och övriga Gotland. När du anlitar oss lyssnar vi på dina önskemål och hittar den bästa lösningen för just din verksamhet, liten som stor.

Industritvätt

Låt oss ta hand om er tvätt! Vi tvättar arbetskläder, handdukar och kontorstextilier. Våra industri- kontorskunder finns inom de flesta branscher, bland annat byggsektorn, tillverkningsindustrin, verkstäder och livsmedel.

Privatpersoner

När din egen tvättmaskin är trasig, orken tryter eller tiden inte räcker till, kom då in till oss. Vi tvättar varje dag till privatpersoner, studenter eller turister. det är allt från strumpor, sängkläder till gardiner och kuddöverdrag.

Vill du veta mer eller få tvättråd, kontakta oss.

Visbytvätten. Adress: Tallundsgatan 13J, 621 46 Visby. Telefon: 0498-24 97 00. E-post: info@visbytvatten.se